Представители на част от най-големите банки в страната са сред лекторите на 13-ото издание на финансовия форум Шумът на парите.

Дискусията ще се проведе на 7 юни с начален час 09:30, а мястото на събитието е Sofia Event Center.

Вече са потвърдили участие изпълнителният директор на Пощенска банка Асен Ягодин, както и главният изпълнителен директор на TBI Питър Барон.

Сред лекторите са Теодор Маринов, изпълнителен директор в ОББ, член на кънтри екипа на KBC Груп в България и лидер на програмата за Устойчиво финансиране на КВС Груп в България; главният изпълнителен директор и член на УС на Българо-американска кредитна банка Илиан Георгиев и Маргарита Стоянова, директор на дирекция „Дигитални услуги и Call center“ в Инвестбанк.

В банковата дискусия ще се включи още Борислав Генов, член на УС и директор Банкиране на дребно в Уникредит Булбанк.

Изпълнителният директор на Кредит Център Тихомир Тошев ще е модератор на дискусията.

Шумът на парите 2022 събира топ експертите на България на 7 юниСлед две години в дигитален формат, Шумът на парите отново се завръща пред публика

Ето и по-важните теми, които ще дискутират експертите на 7 юни:

 • Ще продължи ли консолидацията в банковия сектор?
 • Лихвите по кредити и депозити – накъде?
 • Банката вече е в телефона ни – какво следва?
 • Готови ли са българските банки за влизане в еврозоната?
 • Зелено банкиране
 • Шумът на парите 2022 ще се проведе присъствено на 7 юни 2022 г. в Sofia Event Center. На публиката организаторите от Profit.bg предлагат пет дискусионни панела.

  Повече информация и програмата ще откриете тук.

  Билети ще намерите тук. Местата са ограничени, така че побързайте да осигурите присъствието си на едно от най-големите икономически събития в страната.

  Шумът на парите 2022 се организира с подкрепата на Пощенска банка, Инвестбанк, Уникредит Булбанк, Обединена Българска банка, Амунди, TBI Bank, ЕОС Матрикс, eMAG, Алкомет, Arco Real Estate, Schneider Electric, Планекс Инвест, MyFin, LENO, DHL, БАКБ, Фронтекс Интернешънъл, Coca-Cola HBC Bulgaria, CloudCart, Philip Morris Bulgaria, TBI Buy, УНИКА и Кеш Кредит.