Компанията Virgin Voyages на Ричард Брандън пуска нова круизна линия, предназначена само за възрастни.

Пътешествието ще е под формата на едномесечни летни обиколки, известни като "Scarlet Summer Season Pass", започващи от 9 990 долара за двама души в една каюта, пише BusinessInsider.

Кажете "сбогом" на бюрото си и "здравей" на дестинации като Ибиса, Испания; Кан, Франция; и Чивитавекия (Рим), призовават от компанията.

Круизът е за всички, работещи дистанционно, които могат да изпълняват задачите си на четири едноседмични круиза по Средиземноморието.

Гостите трябва да изберат една от четирите предварително зададени дати на качване, които се падат през първата или втората седмица на юни, юли, август и септември.

По време на месеца в морето "Scarlet Lady" ще плава два пъти до девет пристанища в Испания, Франция и Италия.

Притежателите на пропуски ще прекарат четири седмици на море в една от каютите "Sea Terrace" от среден клас на Scarlet Lady. Това е първият кораб на Virgin, който се присъедини към флота през 2021 г.

Но първият не означава най-лошият: Каютата с балкон разполага с удобства като душ кабина, електронни щори и яркочервени хамаци на балкона.

Twitter/ VirginVoyages

Круизните кораби традиционно не са известни с бърз и стабилен Wi-Fi. Но според Virgin няма нужда да се притеснявате за забавени срещи в Zoom: Интернетът на кораба наскоро беше модернизиран и сега се обслужва от SES и Starlink.

За да се заредят с гориво за работните дни, пътниците ще получат и дневен кредит за специално кафе и чай, въпреки че сумата от 10 долара ще трябва да се раздели между двамата обитатели на каютата.

И не е необходимо да се опаковате свръхбагаж: цената включва и перални услуги.

Заведенията за хранене в The Scarlet Lady са безплатни, с изключение на някои платени ястия и "вечерни шоу програми" като заведение за корейско барбекю и модерен веган ресторант.

Първоначално круизната линия на Virgin Voyages е планирала да пусне 40 пропуска или по 10 на месец.

Но "след като видя невероятно търсене", сега компанията "обмисля" да предостави повече пропуски, заяви неин говорител пред Business Insider.

Снимки: X/ VirginVoyages