Лекторите на Шумът на парите - Илиан Георгиев

2159
Лекторите на Шумът на парите - Илиан Георгиев

© Илиан Георгиев. снимка: БАКБ

Илиан Георгиев е главен изпълнителен директор и член на Управителния съвет на Българо-американска кредитна банка. 
 
Той ще вземе участие в банковата дискусия, която ще е част от 12-ото издание на форума Шумът на парите. Тя е насрочена за втория ден на събитието - 3 юни.   
 
Илиан Георгиев е член на Управителния съвет на “Българо-американска кредитна банка” АД от януари 2012 г. От септември 2013 г. е назначен за изпълнителен директор, а от юли 2017 г. е избран за главен изпълнителен директор.
 
От 2011 г. до назначаването му за изпълнителен директор заема поста директор дирекция "Кредитиране" в банката.

Преди да се присъедини към ръководния екип на „Българо-американска кредитна банка“ АД, в периода септември 2003 г. – ноември 2011 г., заема мениджърски позиции като ръководител управление "Големи корпоративни клиенти" и заместник-ръководител на управление "Корпоративно банкиране" в "Юробанк И Еф Джи България" АД (Пощенска банка). 
 
В периода април 1998 – август 2003 г. е част от екипа на "Стопанска и инвестиционна банка“ АД, като през 2001 г. е назначен на поста ръководител отдел "Корпоративни кредити".
 
Илиан Георгиев е магистър по икономика от Университета за национално и световно стопанство, специалност "Счетоводство и контрол".
 
12-о издание на Шумът на парите ще се проведе на 2 и 3 юни и ще се излъчва на живо в Profit.bg, YouTube, както и фейсбук страниците на Profit.bg и Novini.bg 

 


 
Българският бизнес

Всичко по темата Шумът на парите 2021

Подобни статии

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg