Съвсем скоро врати за широката публика ще отвори автомобилното изложение в Ню Йорк. Ето и на кои модели потребителите ще обърнат най-голямо внимание според изданието Business Insider.

На изложението за пръв път ще бъдат представени модели на Audi, Mercedes-Benz, и Cadillac, както и Corvette-Viper и вълнуващия Range Rover Sport.

След като моделът 2014 C7 Corvette Stingray бе звездата на автомобилното шоу в Детройт през януари, от GM ще представят открита версия на модела по време на изложението в Ню Йорк.

От Dodge обаче отговарят на удара с основния конкурент на Corvette – Viper. Моделът 2014 SRT Viper се очаква да е достойна алтернатива.

Седмото поколение на VW Golf вече бе определен за кола на годината по-рано този месец, благодарение на баланса между енергийна ефективност, сигурност, динамичност и контрол.

Световен дебют на модела Highlander по време на изложението в Ню Йорк ще направят и от Toyota. Това бе един от първите средно големи SUV през 2001 г. Днес пазарът е пренаситен с конкуренти.

Едно от конкурентите ще е и новото Cherokee, което ще се отличава с напълно радикална промяна във визията си.

От Subaru представят първия в историята си хибрид – моделът XV Crosstrek Hybrid. От компанията имат още един нов модел на изложението, за който има малко подробности.

Това, което ще представят от Mercedes-Benz, ще е моделът CLA 45 AMG. И докато снимки на новия модел изтекоха в интернет, от компанията все още не са го показали. Това, което е официално, е, че под капака му ще има двигател с 360 конски сили.

Една от най-добре пазените тайни е новата визия на модела на Audi A3. Това, което се знае, е, че моделът ще е седан, а не хечбек и ще е със стартова цена от 33 395 долара.

От Cadillac обновиха своята линия от седани с моделите ATS и XTS. Сега от там продължават с обновения модел CTS.

След като от Jaguar представиха моделът XJ, сега от компанията ще представят и по-високия клас XJR.

Моделът Volvo V60 хибрид е първият от вида си, който ще ползва дизел. Той ще един от трите кандидати за „най-зелен“ автомобил на годината.