Бащата на милиардера Илон Мъск, Ерол, с когото той не поддържа връзка, разкри в интервю за The Sun, че неговата доведена дъщеря е родила второто им дете преди три години.

76-годишният Мъск и 35-годишната Яна Безуиденхаут се сдобиха с първото си дете Елиът Ръш през 2017 г. Ерол казва пред The Sun, че следващото им дете, което е дъщеря, „не е било планирано“. Двамата са живеели заедно в продължение на около 18 месеца след раждането на Елиът, но това вече не е така.

“Не е практично. Тя е на 35 г.,” обяснява той. “В крайна сметка, ако още съм жив, тя може да се върне при мен.”

“Когато има голяма разлика във възрастта и един мъж се жени за по-млада жена, дори и той да се чувства много жизнен, тази разлика ще се прояви,” допълва Мъск. Той споменава, че обстоятелствата са били малко по-различни, когато той е бил женен за майката на Безуйденхаут, Хайди, казвайки: “Ожених се за майка й, когато тя бе на 25, а аз на 45 г. Тя вероятно бе най-добре изглеждащата жена, която съм виждал през живота си.”

Илон Мъск е станал баща на близнаци, майката е шеф в негова компанияШивон Зилис, която заема ръководна длъжност в невротехнологична компания Neuralink, е родила децата през ноември 2021 г.

Яна е била едва на четири години, когато Ерол става неин доведен баща. Хайди и Ерол имат брак в продължение на 18 години и две деца. Ерол признава, че дъщерите му останали шокирани, след като разбрали за връзката му с Яна.

Според публикация в Daily Mail от 2018 г. Илон Мъск “обезумял” след като разбрал, че баща му и неговата доведена сестра чакат дете. В интервю за Rolling Stone от 2017 г. Мъск нарича своя баща “ужасно човешко същество.”

Ерол, който има общо седем деца, би искал да има още деца. “Единственото нещо, за което сме тук на Земята, е да се възпроизвеждаме,” казва той. “Ако можех да имам още едно дете, бих. Не виждам причина да не го направя. Ако се бях замислял за това, Илон и Кимбал нямаше да са тук.”