Лятото означава почивка. Това важи и за телевизиите, и за стрийминг платформите.

Едните започват да въртят стари епизоди на предаванията си, а другите не са толкова активни в привличането на нови потребители. Хората са по почивки и не им се занимава с гледане на филми и сериали.

Затова не би било излишно потребителите да прегледат коя платформа дава по-интересно съдържание и си заслужава парите.

Според MarketWatch в момента платформата Hulu предлага абонамент за 7.99 долара при план с показване на реклами. Гледането без реклами струва 14.99 долара.

През този месец от Hulu ще предложат на клиентите си няколко интересни неща за гледане.

Сред тях е новият сезон на полицейската драма Justified с Тимъти Олифант в главната роля.

Този път знаменитият шериф се сблъсква с опасен престъпник, който пък харесва дъщеря му. Последният сезон бе излъчен през 2015 г. Сега шериф Рейлън Гивънс се завръща с посивели коси, но с все така железни крошета.

На 24 юли се завръща и анимационният сериал Futurama, чийто първи сезон бе излъчен през далечната 1999 г. Твърди се, плановете са за поне десет нови епизода.


Apple TV+

Услугата им струва 6.99 долара на месец. През юли платформата ще пусне третия сезон на комедията/мистерия The After Party. Тук има криминален сюжет. Но има и много смях. И сватба.

Ще се излъчи и последният епизод на комедията Platonic. В нея си партнират Сет Рогън и Роуз Бърн. Те са стари познати, но не са се виждали от години. Когато Роуз разбира, че Сет се развежда решава да му се обади, за да предложи приятелска помощ. После събитията се развиват доста смешно докато двама възрастни със съвсем различен начин на живот се опитват да си спомнят какво е да са приятели.

Hijack


Netflix
Тука има поне четири варианта за абонамент – основен срещу 6.99 долара с реклами, 9.99 без реклами, 15.49 долара за стандартен план с реклами и 19.99 без реклами.
На 27 юли ще започне излъчването на втората част от третия сезон на The Witcher. Така Хенри Калвил се разделя с поредицата. В следващия сезон ще гледаме Лиам Хемсуърт.

Netflix прави плахи опити да започне да излъчва и спорт на живо. Засега това не заема сериозна част от програмата им. Но за сметка на това на 12 юли излиза четвъртата част от документалната спортна поредица, този път посветена на американския футбол – Quarterback.

HBO Max


Абонаментът е 9.99 долара с реклами и 15.99 долара без реклами.


На 14 юли платформата ще пусне Full Circle на режисьира Стивън Содърбърг. В главната роля е Тимъти Олифант. Тук той е баща, чийто син е отвлечен.

How To With John Wilson

Accused

Just Like That


Disney+
Струва по 7.99 долара месечно с реклами и 10.99 долара без реклами.
През този месец Disney не могат да се похвалят с кой знае какво разнообразие. Единственото по-значимо заглавие се очаква на 12 юли. Това е третият сезон на Bluey.

Amazon Prime Video


Изглежда Amazon също са го ударили на почивка, макар и все още да искат 14.99 долара на месец. През юли може да се отбележи вторият сезон на тийн-драма с любовен тригълник The Summer I Turned Pretty.


На 28 юли излиза вторият сезон на комедията Good Omens. Говорим за приключенията на един ангел и на един демон.


Paramount+
Абонаментът е 5.99 долара без реклами и 11.99 долара с реклами.
През този месец се очаква платформата да пусне нов сериал на Тайлър Шеридън. Това е човекът, който стои зад суперуспешния Yellowstone с Кевин Костнър.

Има и основна роля в някои други продукции – прекрасният Wind River от 2017 г., както и Sicario.
На 23 юли на екран излиза сериалът Special Ops: Lioness. Тук става дума за тайни служби, армия, екшън убийства и...Морган Фрийман. Звучи добре, нали?