Искате да организирате следващото си парти на изключително място? Отговорът може да е Мандарин Ориентал хотел в Токио. Използването на целия хотел, включително девет ресторанта и всички спа центрове и стаи ще ви струва внушителните 671 000 долара на нощ.

Луксозният хотел в централната част на Токио започна да продава пакета преди седмица, определяйки го като "нещо сензационно", за да отбележи петгодишнината от откриването си, съобщи говорителката на хотела Чие Хаякава.

Той смята да кандидатства в Книгата на рекордите Гинес, след като приключат резервациите.

"При откриването на хотела имаше изискано парти като това, черни вратовръзки, коктейли рокли. Имаше музика, питиета и храна от ресторантите. Помислихме си, че ще бъде забавно да предложим същото преживяване на избрана група гости", допълни говорителката.

Според плана целият хотел - 178 стаи за гости, всички девет ресторанта и всички спа центрове, ще бъдат резервирани от 15 ч до следващия ден на обяд. Ще бъде организиран прием за 500 души, като цената е 55 млн. йени (671 800 долара).

Хаякава съобщи, че хотелът вече е получил многобройни запитвания главно от компании, въпреки че отделни хора също ще бъдат добре дошли.

"Единственото, което трябва да направите, е да изберете дата, която все още не е резервирана", каза още тя.

Източник: БГНЕС